Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma yerından yarar edinmek amacı ile yapılan, en fazla 100 zat kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına destelı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak uzun yangın kapısı yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler arasında okul, dirlik kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade olduğu sefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri örgülırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma münhal binalarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page